DIVULGACIÓ
Fotos inauguració III Jornada Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
Jornada disponible a partir de lunes 19 de octubre de 2020 a las 9:00 horas a través del canal de You Tube de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico.
Activitats de la Càtedra Carmencita
Entrevista a Josep Bernabeu: “Als historiadors no ens poden despreocupar dels problemes actuals”
En aquesta entrevista, Josep Bernabeu ens explica per què el coronavirus no ha estat l’únic culpable d’aquesta pandèmia, destaca l’existència de condicions socials desiguals i els mals hàbits alimentaris i reivindica la importància de la història i els historiadors en la crisi actual.
L’empresa Carmencita nominada a millor marca sense gluten per la Federació d’Associacions de Celíacs d’Espanya
Con el fin de “reconocer y estimular la labor y compromiso con el colectivo celiaco y valorando su carácter práctico” la Federación de Asociaciones de Celiacos de España convoca anualmente los Premios FACE.
Gastronomia sostenible
Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com aquesta.