Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

"Jose Carlos Capel inaugura el webinar de Cultura i Gastronomia"

 

Real Academia de Gastronomía

4 de març de 2021

 

Veure notícia

Activitats de la Càtedra Carmencita

El gust importa

El gust importa

La vanguardia. 28 de enero, 2024

read more
Innovar des de la tradició

Innovar des de la tradició

MENJARS DE LA TERRA, 2 de febrer de 2024

read more
Madrid Fusión Medicina culinària: La importància de cuinar per a la salut

Madrid Fusión Medicina culinària: La importància de cuinar per a la salut

Madrid Fusión, 31 de gener de 2024

read more
« Older Entries
Next Entries »
agost 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« jul.    

Entrades recents

  • Recetas de la gastronomía alicantina
  • Recetario Uva de mesa embolsada del Vinalopó
  • Recetario de Los Montesinos. 3 ed.
  • Recetario de Los Montesinos. 1 ed.
  • Receta espardenya valenciana
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: