Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

"Jose Carlos Capel inaugura el webinar de Cultura i Gastronomia"

 

Real Academia de Gastronomía

4 de març de 2021

 

Veure notícia

Activitats de la Càtedra Carmencita

Paella de Cullera

Paella de Cullera

Autor

read more
Once restaurantes participan en la IV Mostra de Cuina Marinera

Once restaurantes participan en la IV Mostra de Cuina Marinera

Autor

read more
Nuestra cocina

Nuestra cocina

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
agost 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« jul.    

Entrades recents

  • Recetas de la gastronomía alicantina
  • Recetario Uva de mesa embolsada del Vinalopó
  • Recetario de Los Montesinos. 3 ed.
  • Recetario de Los Montesinos. 1 ed.
  • Receta espardenya valenciana
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: