NOTICIAS

Josep Bernabeu: "Debemos prestarle mucha más atención al relevo generacional para evitar la desaparición de la cocina tradicional"

 

Josep Bernabeu: “Debemos prestarle mucha más atención al relevo generacional para evitar la desaparición de la cocina tradicional”

Cadena SER

22/12/2023

Actividades de la Cátedra Carmencita

Presentació de publicacions gastronòmiques, debat sobre la innovació culinària i tast d’aigua a cegues, centren la participació de la UA en el Festival Gastrocinema que tindrà lloc del 13 al 18 de setembre a Alacant.

Presentació de publicacions gastronòmiques, debat sobre la innovació culinària i tast d’aigua a cegues, centren la participació de la UA en el Festival Gastrocinema que tindrà lloc del 13 al 18 de setembre a Alacant.

NOTICIAS  Presentació de llibres sobre la gastronomia, amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant. Presentación de publicaciones gastronómicas, debate sobre la innovación culinaria y cata de agua a ciegas, centran la participación de la UA en el Festival...

read more