Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

La importància i el valor de la prevenció

Josep Bernabeu-Mestre

09 novembre 2024

Descarregar article

Actividades de la Cátedra Carmencita

Menjar a Relleu

Menjar a Relleu

Autor

read more
Máster universitario de ciencias gastronómicas

Máster universitario de ciencias gastronómicas

Autor

read more
Más que salud Nº47

Más que salud Nº47

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
desembre 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
« nov.    

Entrades recents

  • La Càtedra Carmencita presenta la seua agenda per a recuperar els hàbits mediterranis
  • La UA duu a terme l’estudi que revisa quaranta anys del Pla Nacional sobre Drogues i els seus desafiaments actuals
  • Ángeles Ruiz serà nomenada Confrare d’Honor de la Confraria del Vi Regne de la Monastrell
  • Una aproximación a la gastronomía de la plana de Utiel
  • Un mundo de especias
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: