NOTÍCIES
Activitats de la Càtedra Carmencita
“Jose Carlos Capel inaugura el webinar de Cultura i Gastronomia”
La Reial Acadèmia de Gastronomia organitza per primera vegada un Cicle de Conferències en línia sobre Història de la Gastronomia amb l’objectiu d’impulsar un coneixement rigorós sobre el nostre passat gastronòmic.
L’Estació Biològica Torretes d’Ibi crea un pavelló d’herbes culinàries
L’Estació Biològica i Jardí Botànic de Torretes ja compta amb un pavelló d’herbes culinàries. Un espai dedicat a la gastronomia en el qual s’estan cultivant cent plantes per a consum alimentari.
Experts de la UA, UCLM i UMH i el xef David Ariza analitzen el potencial culinari de les halòfiles
L’última aposta impulsada per l’Estació Biològica – Jardí Botànic de Torretes, unitat de l’Ajuntament d’Ibi i la Universitat d’Alacant, dins del seu Jardí Botànic és el Pabelló de les herbes culinàries.