Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Per a quan una cultura de la prevenció?

Josep Bernabeu-Mestre

06 novembre 2024
Diari Información

Veure article

Actividades de la Cátedra Carmencita

El gust importa

El gust importa

La vanguardia. 28 de enero, 2024

read more
Innovar des de la tradició

Innovar des de la tradició

MENJARS DE LA TERRA, 2 de febrer de 2024

read more
Madrid Fusión Medicina culinària: La importància de cuinar per a la salut

Madrid Fusión Medicina culinària: La importància de cuinar per a la salut

Madrid Fusión, 31 de gener de 2024

read more
« Older Entries
Next Entries »
novembre 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
« ag.    

Entrades recents

  • Ángeles Ruiz serà nomenada Confrare d’Honor de la Confraria del Vi Regne de la Monastrell
  • Una aproximación a la gastronomía de la plana de Utiel
  • Un mundo de especias
  • Turrón todo el año
  • Tirusme Vinaròs: Al ritmo del mediterráneo
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: