INVESTIGACIÓN

La Càtedra Carmencita presenta la seua agenda per a recuperar els hàbits mediterranis

Alacant. Divendres, 28 de novembre de 2025

La Universitat d’Alacant, a través de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, presenta un ampli pla d’actuacions per al 2026 orientat a reforçar l’educació alimentària i a frenar el creixent abandó de la dieta mediterrània. La institució estructura aquest programa en accions formatives, divulgatives, d’investigació i cooperació educativa, amb el propòsit de sensibilitzar la ciutadania i recuperar pràctiques culinàries i nutricionals més saludables.

Actividades de la Cátedra Carmencita

Xerrada-Col·loqui: la importància i el valor de les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides per als productes agrícoles i la seua aplicació a l’arròs de Pego.

Xerrada-Col·loqui: la importància i el valor de les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides per als productes agrícoles i la seua aplicació a l’arròs de Pego.

A càrrec, Federico Moncurill Gallo, Director del Comité executiu d’ ORIGEN España, l’Associació Espanyola de Denominacions d’Origen i Secretari General del Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Xixona i Torró d’Alacant al costat de Josep Bernabeu director de *Gastella.

read more