INVESTIGACIÓN

La Càtedra Carmencita presenta la seua agenda per a recuperar els hàbits mediterranis

Alacant. Divendres, 28 de novembre de 2025

La Universitat d’Alacant, a través de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, presenta un ampli pla d’actuacions per al 2026 orientat a reforçar l’educació alimentària i a frenar el creixent abandó de la dieta mediterrània. La institució estructura aquest programa en accions formatives, divulgatives, d’investigació i cooperació educativa, amb el propòsit de sensibilitzar la ciutadania i recuperar pràctiques culinàries i nutricionals més saludables.

Actividades de la Cátedra Carmencita

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Experts universitaris, tècnics de l’Administració i professionals de la cuina i la restauració, participen amb les seves propostes en una iniciativa del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA que tracta de fer més fàcil la incorporació a la nova realitat que ha deixat la COVID-19 en el sector de la gastronomia.

read more