INVESTIGACIÓN
La Universitat d’Alacant, a través de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, presenta un ampli pla d’actuacions per al 2026 orientat a reforçar l’educació alimentària i a frenar el creixent abandó de la dieta mediterrània. La institució estructura aquest programa en accions formatives, divulgatives, d’investigació i cooperació educativa, amb el propòsit de sensibilitzar la ciutadania i recuperar pràctiques culinàries i nutricionals més saludables.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Bon profit – Gasterra
Entrevista a Josep Bernabeu, director de Gasterra, Centre de Gastronomia del Mediterrani ubicat a Dénia.
L’entrevista a la Radio La Veu d’Ondara sobre la historia de les epidèmies a la Marina Alta i l’actual pandèmia del coronavirus.
L’entrevista a la Radio La Veu d’Ondara on vaig sobre la historia de les epidèmies a la Marina Alta i l’actual pandèmia del coronavirus.
Josep Bernabeu i María Tormo intervenen a la Radio Sant Vicent
Josep Bernabeu i María Tormo, coordinadors d’El Setrill radio UA, intervenen a la Radio Sant Vicent.



