INVESTIGACIÓ

La gastronomía ante los retos epidemiológico-nutricionales del siglo XXI)

 

Bernabeu-Mestre, J.; Galiana-Sánchez, M.E.; Trescastro-López, E.M.

 

Bernabeu-Mestre, J.; Galiana-Sánchez, M.E.; Trescastro-López, E.M. P La gastronomía ante los retos epidemiológico-nutricionales del sigloXXI. Revista Española de Nutrición Humana y Dietética 2017; 21 (3): 9-12.

Altres activitats de la Càtedra Carmencita

Gastronomia solidaria

Gastronomia solidaria

En aquest temps de confinament s’han succeït moltes iniciatives de gastronomia solidària on han col·laborat, de manera altruista, molts professionals i empreses del sector agroalimentari i gastronòmic.

read more
En temps de Covid-19

En temps de Covid-19

“L’epidemiologia històrica ens ajuda a entendre per què hem de prioritzar la salut davant de consideracions econòmiques i d’altra naturalesa”

read more
Llibre blanc de l’alimentació

Llibre blanc de l’alimentació

Bernabeu-Mestre, J.; Trescastro López, EM. (2019) El sabor de la tradición. El legado de la alimentación. En: Libro Blanco de la Nutrición de las Personas Mayores en España. Madrid, Sociedad Española deGeriatría y Gerontología/ Fundación Española de Nutrición, pp. 512-516.

read more