INVESTIGACIÓ

La gastronomía ante los retos epidemiológico-nutricionales del siglo XXI)

 

Bernabeu-Mestre, J.; Galiana-Sánchez, M.E.; Trescastro-López, E.M.

 

Bernabeu-Mestre, J.; Galiana-Sánchez, M.E.; Trescastro-López, E.M. P La gastronomía ante los retos epidemiológico-nutricionales del sigloXXI. Revista Española de Nutrición Humana y Dietética 2017; 21 (3): 9-12.

Altres activitats de la Càtedra Carmencita

Conferència de Josep Bernabeu en CdT Marina Alta de Dénia

Conferència de Josep Bernabeu en CdT Marina Alta de Dénia

Aquest dimecres 12 de febrer es durà a terme a les 19:00 hores al saló d’actes del CdT Marina Alta de Dénia la conferència “La Gastronomia i el Turisme Gastronòmic”, a càrrec del director del Centre de Gastronomia del Mediterrani Gasterra– UA – Dénia, el catedràtic Josep Bernabeu-Mestre.

read more
Ponència Josep Bernabeu en la Seu Universitària Ciutat de d’Alacant

Ponència Josep Bernabeu en la Seu Universitària Ciutat de d’Alacant

El dilluns 10 de febrer, a les 19:00 h, al saló Rafael Altamira de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant tindrà lloc la conferència “La gastronomia i el turisme gastronòmic.” Aquesta conferència serà impartida pel director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA-UA-Dénia, el catedràtic de la Universitat d’Alacant, Josep Bernabeu-Mestre.
Vos esperem.

read more