DIVULGACIÓ

La Gastronomía a la Seu de Benissa

 

Del 30 de setembre al 25 de novembre de 2021

Seu Universitària de la Marina – Benissa – 20:00h

 

ELS SECRETS A L’HORA DE SISTINGUIR VINS

21 d’octubre

MICOLOGIA: EL COMPLEX DELS BOLETS

30 de setembre

Altres activitats de la Càtedra Carmencita

Gastronomia sostenible

Gastronomia sostenible

Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com aquesta.

read more
Les claus d’una pandèmia evitable

Les claus d’una pandèmia evitable

L’actual pandèmia de coronavirus1 representa, molt probablement, l’epíleg incert d’un període epidemiològic marcat pel renovat protagonisme que va adquirir la malaltia infecciosa en les darreres dècades del segle XX

read more