Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

La nova Guia culinària sobre Gastronomia editada per Publicacions de la Universitat d'Alacant ensenya com aprofitar millor el peix

 

Alacant

14 d’abril de 2021

 

Veure notícia

Activitats de la Càtedra Carmencita

Els cuiners tenen Carmencita a casa, però no en el restaurant. Ens centrarem en el canal Horeca.

Els cuiners tenen Carmencita a casa, però no en el restaurant. Ens centrarem en el canal Horeca.

Economía Digital. 27 de mayo, 2023

read more
Josep Bernabeu, catedràtic d’història de la ciència, que acaba de publicar un llibre en què situa històricament les causes i les conseqüències de la pandèmia de covid-19

Josep Bernabeu, catedràtic d’història de la ciència, que acaba de publicar un llibre en què situa històricament les causes i les conseqüències de la pandèmia de covid-19

Vilaweb, de noviembre 2022

read more
La Càtedra Carmencita coordina el projecte A l’escola, a casa, al carrer, cuinem la Marina i llaurem el futur?

La Càtedra Carmencita coordina el projecte A l’escola, a casa, al carrer, cuinem la Marina i llaurem el futur?

Marina alta, 4 de juny 2022

read more
« Older Entries
Next Entries »
juliol 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
« juny    

Entrades recents

  • La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA edita una publicación que recoge los saberes culinarios de Castell de Castells.
  • La rectora de la UA destaca l’“increment exponencial” de càtedres universitàries
  • Marzo Gastronómico
  • Maratón de tapas y dulces de Elche
  • Les receptes de la nostra gastronomía El Campello
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: