NOTICIAS
Amb Josep Bernabeu, catedràtic d’Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant (UA), hem fet perspectiva històrica sobre pandèmies. Hem revisat la trentena de propostes que ha rebut la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per a lluitar contra el #coronavirus i altres.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Reedición Gastronomía alicantina, de José Guardiola – Fondo Bibliográfico
Publicaciones Universidad de Alicante acaba de editar Gastronomía alicantina.
La gastronomía – recepta per a un futur sostenible
Dimecres 5 de juny de 2019 a les 19:30h. Diagnòstic del pla d’Acció Dénia & Marina Alta #tastinglife
Leer en Clave Gastronómica – GASTERRA
Con la iniciativa leer en clave gastronómica y a través fundamentalmente de presentaciones de libros, desde GASTERRA se intenta dar a conocer las novedades bibliográficas relacionadas con la gastronomía y la cultura alimentaria mediterránea.



