NOTICIAS
Amb Josep Bernabeu, catedràtic d’Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant (UA), hem fet perspectiva històrica sobre pandèmies. Hem revisat la trentena de propostes que ha rebut la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per a lluitar contra el #coronavirus i altres.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Entrevista tercera edició del l Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània i de la cultura dels arrossos.
Entrevista en el programa Hoy por hoy del 22 de juliol, on hem parlat de la tercera edició del l Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània i de la cultura dels arrossos.
Turisme gastronòmic, cultura alimentària mediterrània i desenvolupament local
El turisme gastronòmic, com una nova manera d’entendre la cultura a través de la gastronomia, està de moda i s’està consolidant com a tendència. En bona part respon a les exigències d’un nou turista que ja no cerca únicament serveis, sinó que desitja poder satisfer les seues expectatives com a consumidor d’experiències i emocions.
Conferencia “Arròs, salut, nutrició i sostenibilitat”
Programa de divulgació per al coneixement sobre turisme gastronòmic. Festival Alacant ciutat de l’arròs.



