DIVULGACIÓ
Activitats de la Càtedra Carmencita
Cada dia una nova recepta de la mà de la Càtedra Carmencita
“A golpe de micro” con Miguel Coll e Iris Montoya en plazaradio. “La Cátedra Carmencita, de la Universidad de Alicante ha puesto en marcha esta iniciativa durante la cuarentena para proporcionar recetas que vienen desde personas amateurs y desde profesionales, una combinación estupenda.”
Entrevista a Josep Bernabeu: “Als historiadors no ens poden despreocupar dels problemes actuals”
En aquesta entrevista, Josep Bernabeu ens explica per què el coronavirus no ha estat l’únic culpable d’aquesta pandèmia, destaca l’existència de condicions socials desiguals i els mals hàbits alimentaris i reivindica la importància de la història i els historiadors en la crisi actual.
Gastronomia sostenible
Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com aquesta.