NOTICIAS
Entrevista a Josep Bernabeu, catedràtic d’Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant perquè ens parle sobre les pandèmies a la Marina Alta al llarg de la història i sobre alguns aspectes relacionats amb el coronavirus i les mesures que s’han pres.
Actividades de la Cátedra Carmencita
La Gastronomía a la Seu de Benissa
La Seu Universitària de Benissa comença el Cicle de Conferències “Seu Oberta”, centrat en temàtica gastronòmica.
Cristina Figueira, estrella Michelín: “La formación es clave para que Alicante sea potencia gastronómica”
La chef de El Chato comparte mesa redonda con Josep Bernabéu y Luis Gras, responsables de la formación culinaria en la UA. El Español. 5 octubre, 2021
Xerrada “Cuineres del territori: diàleg sobre el paper de les dones en la configuració del patrimoni culinari i gastronòmic”
Día 13 de mayo de 2021 de 18:00 h. a 19:30 h.