NOTICIAS
Entrevista a Josep Bernabeu, catedràtic d’Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant perquè ens parle sobre les pandèmies a la Marina Alta al llarg de la història i sobre alguns aspectes relacionats amb el coronavirus i les mesures que s’han pres.
Actividades de la Cátedra Carmencita
“Un viatge per la gastronomia alacantina amb González Pomata”
Diari Informació, 10 de novembre 2020.
La Fundación Mediterráneo y la cátedra Carmencita de la UA catalogan el legado del periodista y organizan una exposición con su fondo documental de más de 13.000 fotografías y diapositivas
Conferència: “Menjar bé a l’escola. La gastronomia i el seu paper en la millora de la nutrició”
Comer bien en la escuela. La gastronomía y su papel en la mejora de la nutrición. – Antonio Mateos Jiménez se doctor en Biología y profesor titular del Departamento de Pedagogía de la Universidad de Castilla-La Mancha (UCLM). Seminario.
Com ha de ser la dieta dels escolars?
Josep Bernabeu-Mestre, director académico de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico y del Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA-Dénia, nos aporta una serie de consejos y recomendaciones sobre alimentación de niños en edad escolar.