INVESTIGACIÓ

Llibre blanc de làlimentació de les persones majors a Espanya

 

Bernabeu-Mestre, J.; Trescastro López, EM.

 

Bernabeu-Mestre, J.; Trescastro López, EM. (2019) El sabor de la tradició. El llegat de l’alimentació. En: Llibre blanc de la Nutrició de les Persones Majors a Espanya. Madrid, Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia/ Fundació Espanyola de Nutrició, pàg. 512-516.

Altres activitats de la Càtedra Carmencita

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari

Experts universitaris, tècnics de l’Administració i professionals de la cuina i la restauració, participen amb les seves propostes en una iniciativa del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA que tracta de fer més fàcil la incorporació a la nova realitat que ha deixat la COVID-19 en el sector de la gastronomia.

read more