NOTÍCIES
Activitats de la Cátedra Carmencita
“En l’àmbit de la gastronomia podem aportar un valor afegit que no poden oferir altres destinacions turístiques”
Entrevista que publicada per Maria Gilabert en la Revista Casa Mediterrani, a propòsit de la sessió sobre ‘Dieta mediterrània i gastronomia sostenible. Reflexiones des de l’experiència valenciana’, dins del cicle «Gastronomia i el Mediterrani» de Casa Mediterrani.
Conferencia “Dieta mediterrània i gastronomia sostenible. Reflexions des de l’experiència valenciana”
Dimecres 19 de maig a les 19 hores, dins del Cicle «Gastronomia i el Mediterrani» de Casa Mediterrani, impartida per Josep Bernabeu-Mestre, director acadèmic de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic i del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA, i membre del Comité Científic de l’Agència de la Salut i la Dieta Mediterrània (ASDM).
Entrevista en TV Alcoi a Josep Bernabeu Mestre
Entrevista en TV Alcoi a Josep Bernabeu Mestre.