Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Más de Uno Marina Baixa

Onda Cero 01/12/2020

Escoltar programa

Activitats de la Cátedra Carmencita

Buenos restaurantes en Alicante y provincia

Buenos restaurantes en Alicante y provincia

Varios

read more
XVII Congrés Mundial de Cineantropometría

XVII Congrés Mundial de Cineantropometría

Universitat d’Alacant, del 14 al 16 de juliol de 2022

read more
La Càtedra Carmencita coordina el projecte A l’escola, a casa, al carrer, cuinem la Marina i llaurem el futur?

La Càtedra Carmencita coordina el projecte A l’escola, a casa, al carrer, cuinem la Marina i llaurem el futur?

Marina alta, 4 de juny 2022

read more
« Older Entries
Next Entries »
setembre 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
« ag.    

Entrades recents

  • Una aproximación a la gastronomía de la plana de Utiel
  • Un mundo de especias
  • Turrón todo el año
  • Tirusme Vinaròs: Al ritmo del mediterráneo
  • Tapéate: I concurso de tapas de Alicante
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: