Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Más de Uno Marina Baixa

Onda Cero 01/12/2020

Escoltar programa

Activitats de la Cátedra Carmencita

Josep Bernabéu sobre els Riscos Sanitaris de la Dana – Hoy por Hoy Alacant, Cadena SER

Josep Bernabéu sobre els Riscos Sanitaris de la Dana – Hoy por Hoy Alacant, Cadena SER

NOTÍCIESHoy por Hoy Alacant, Cadena SER Actividades de la Cátedra Carmencita

read more
34 plats, 34 comarques

34 plats, 34 comarques

Diversos

read more
Del Camp D’Elx a la taula

Del Camp D’Elx a la taula

Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d’Elx

read more
« Older Entries
Next Entries »
maig 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
« abr.    

Entrades recents

  • Guía gastronómica de Alicante
  • I Concurso de Recetas Uva Embolsada del Vinalopó
  • Guía viajera Visitelche
  • Guía turística de municipios de la provincia de Alicante
  • Guia gastronòmica de el Verger
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: