NOTICIAS
Menció en “Hoy por Hoy Alicante”
Cadena SER
20/12/2023
Actividades de la Cátedra Carmencita
Exposició “Menjars de la terra” en La Brújula, Onda Cero
La Reial Acadèmia de Gastronomia organitza per primera vegada un Cicle de Conferències en línia sobre Història de la Gastronomia amb l’objectiu d’impulsar un coneixement rigorós sobre el nostre passat gastronòmic.
Exposició “Menjars de la terra”
La Sala de Exposiciones de Alicante de Fundación Mediterráneo acoge “Menjars de la terra”, una exposición sobre la evolución de la gastronomía de la provincia de Alicante a través de la obra del reportero Antonio González Pomata. La muestra se podrá visitar de forma gratuita a partir del miércoles 24 de marzo, y hasta el próximo mes de noviembre.
“Jose Carlos Capel inaugura el webinar de Cultura i Gastronomia”
La Reial Acadèmia de Gastronomia organitza per primera vegada un Cicle de Conferències en línia sobre Història de la Gastronomia amb l’objectiu d’impulsar un coneixement rigorós sobre el nostre passat gastronòmic.