Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Nos vas a oír!!!

Especial Gastronomia Alacantina

07 gener 2025

Actividades de la Cátedra Carmencita

Níspero y otras frutas en el paralelo 38. Cuadernos de bitácora gastronómicos. Nº3 Callosa d’en Sarrià

Níspero y otras frutas en el paralelo 38. Cuadernos de bitácora gastronómicos. Nº3 Callosa d’en Sarrià

Autor

read more
Monforte del Cid. ¡Saboréalo! Taste it!

Monforte del Cid. ¡Saboréalo! Taste it!

Autor

read more
Menjars de sempre : xicotet recull de receptes de Cocentaina

Menjars de sempre : xicotet recull de receptes de Cocentaina

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
octubre 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« ag.    

Entrades recents

  • Una aproximación a la gastronomía de la plana de Utiel
  • Un mundo de especias
  • Turrón todo el año
  • Tirusme Vinaròs: Al ritmo del mediterráneo
  • Tapéate: I concurso de tapas de Alicante
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: