NOTÍCIES
Almoradí acoge la muestra ‘Menjars de la Terra. El legado gastronómico de González Pomata’.
Onda Cero
22/02/2024
Almoradí acoge la exposición «Menjars de la Terra» con motivo del Congreso Nacional de la Alcachofa.
Diario de la Vega
22/02/2024
Actividades de la Cátedra Carmencita
Exposició “Menjars de la terra” en La Brújula, Onda Cero
La Reial Acadèmia de Gastronomia organitza per primera vegada un Cicle de Conferències en línia sobre Història de la Gastronomia amb l’objectiu d’impulsar un coneixement rigorós sobre el nostre passat gastronòmic.
Exposició “Menjars de la terra”
La Sala de Exposiciones de Alicante de Fundación Mediterráneo acoge “Menjars de la terra”, una exposición sobre la evolución de la gastronomía de la provincia de Alicante a través de la obra del reportero Antonio González Pomata. La muestra se podrá visitar de forma gratuita a partir del miércoles 24 de marzo, y hasta el próximo mes de noviembre.
“Jose Carlos Capel inaugura el webinar de Cultura i Gastronomia”
La Reial Acadèmia de Gastronomia organitza per primera vegada un Cicle de Conferències en línia sobre Història de la Gastronomia amb l’objectiu d’impulsar un coneixement rigorós sobre el nostre passat gastronòmic.