càtedra carmencita
NOTÍCIESJosep Bernabeu: “Debemos prestarle mucha más atención al relevo generacional para evitar la desaparición de la cocina tradicional
Cadena SER. 22 de decembre, 2023
Menció en “Hoy por Hoy Alicante”
Cadena SER. 20 de decembre, 2023
El present i futur de la Vall de Laguar a debat: les conclusions de les Jornades de Turisme Cinegètic
La Marina Plaça. 22 de novembre, 2023
Carmencita, un segle de sabor i tradició que conquereix el món.
Información. 5 de noviembre, 2023
Un segle de ‘Carmencita’, la dona valenta i solidària que va fer un imperi de l’assafrà i el ‘paellero’
Magas – El español. 4 de noviembre, 2023
La Generalitat Valenciana premia a Carmencita pel seu mèrit empresarial i social.
Levante-EMV. 6 de octubre, 2023
Presentació de publicacions gastronòmiques, debat sobre la innovació culinària i tast d’aigua a cegues, centren la participació de la UA en el Festival Gastrocinema que tindrà lloc del 13 al 18 de setembre a Alacant.
NOTICIAS Presentació de llibres sobre la gastronomia, amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant. Presentación de publicaciones gastronómicas, debate sobre la innovación culinaria y cata de agua a ciegas, centran la participación de la UA en el Festival...
El Gómez-Tortosa acull l’exposició de pintures ‘El color de les espècies’ emmarcada en el centenari de Carmencita.
Información. 5 de noviembre, 2023
Carmencita consolida el seu lideratge en el sector de les espècies amb 88 milions d’ingressos.
Información. 1 de septiembre, 2023