càtedra carmencita
NOTÍCIESI Congrés Internacional en dieta mediterrània, gastronomia i arqueologia
19 i 20 de maig de 2022
Els cent anys d’aromes i espècies de Carmencita
La Vanguardia, Comunitat Valenciana, 9 de maig 2022
Carmencita es galardonada en la Noche de las Finanzas de Forinvest
Novelda digital, 4 de maig de 2022
Acte de presentació de llibre “Cuineres del territori”
Acte de presentació del llibre “Cunineres del territori”, Divendres 6 de maig a les 19:30 a la Seu Universitària de la Marina, Benissa
Per a llegir, reflexionar, cuinar i gaudir
Per a llegir, reflexionar, cuinar i gaudir. Josep Bernabeu Mestre
La gastronomia alacantina és un patrimoni en risc? ‘Cuineres del territori’ pretén evitar-ho
Alicante Plaza, 8 de abril de 2022
Una furgoneta donada per Carmencita ajuda al repartiment de menjar als ‘sense sostre’ a Alacant
Alacant Plaza, 3 de març de 2022
Premi Emporia a la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor de la UA i la Fundació Mediterrani
La exposición “Menjars de la Terra” organizada por la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico en colaboración con Fundación Mediterráneo se ha alzado con el Premio Nacional Emporia de Plata 2021 al mejor montaje de una exposición efímera transportable e itinerante.
Presentació del llibre “Cuineres del territori. La memòria del menjars de les comarques de la Marina”
El día 17 de marzo en la Sala Miguel Hernández de la Sede Universitaria de Ramón y Cajal 4 a las 20:30 Se presenta el libro “Cuineres del territori. La memòria del menjars de les comarques de la Marina” de los autores Josep Bernabeu y María Tormo.