càtedra carmencita
NOTÍCIESEntrevista-reportatge en Radio5 Tot Notícies sobre Conferència sobre Dieta mediterrània i gastronomia sostenible
Entrevista-reportatge en Radio5 Tot Notícies, parlant de gastronomia sostenible i a propòsit de la conferència en línia que impartirà Josep Bernabeu Mestre el 19 de maig a les 19 hores a casa Mediterrani sobre Dieta mediterrània i gastronomia sostenible. Reflexions des de l’experiència valenciana.
Josep Bernabeu Mestre: «No podem pensar que la vacuna resol la crisi sanitària, vindran més pandèmies»
Josep Bernabeu Mestre: «No podem pensar que la vacuna resol la crisi sanitària, vindran més pandèmies»
La nova Guia culinària sobre Gastronomia editada per Publicacions de la Universitat d’Alacant ensenya com aprofitar millor el peix
Nova Guia culinària sobre Gastronomia, editada per Publicacions de la Universitat d’Alacant
I Màster Universitari en Història de l’Alimentació
Facultad de farmacia, Universidad Complutense de Madrid
“Jose Carlos Capel inaugura el webinar de Cultura i Gastronomia”
La Reial Acadèmia de Gastronomia organitza per primera vegada un Cicle de Conferències en línia sobre Història de la Gastronomia amb l’objectiu d’impulsar un coneixement rigorós sobre el nostre passat gastronòmic.
L’Estació Biològica Torretes d’Ibi crea un pavelló d’herbes culinàries
L’Estació Biològica i Jardí Botànic de Torretes ja compta amb un pavelló d’herbes culinàries. Un espai dedicat a la gastronomia en el qual s’estan cultivant cent plantes per a consum alimentari.
Experts de la UA, UCLM i UMH i el xef David Ariza analitzen el potencial culinari de les halòfiles
L’última aposta impulsada per l’Estació Biològica – Jardí Botànic de Torretes, unitat de l’Ajuntament d’Ibi i la Universitat d’Alacant, dins del seu Jardí Botànic és el Pabelló de les herbes culinàries.
Dels saladars al plat: halòfiles com a aliment. Experts de les universitats d’Alacant, UCLM i UMH i el xef David Ariza publiquen junts en el pròxim llibre d’Elsevier
L’Estación Biològica – Jardí Botànic de Torretes de la UA crea el Pabelló d’herbes culinàries, amb més de cent plantes comestibles, una part d’elles halòfiles.
Desdejunis en Veles e Vents
Los desayunos temáticos se organizan cada martes en Campus Veles e Vents para promover el encuentro, debate, divulgación y creación de opinión empresarial sobre los más variados aspectos de la realidad socioeconómica.