càtedra carmencita
NOTÍCIES“De la bambolla gastronòmica a la reconnexió amb la terra”
Diari Informació. Local Alacant.19-10-2021
“En l’àmbit de la gastronomia podem aportar un valor afegit que no poden oferir altres destinacions turístiques”
Entrevista que publicada per Maria Gilabert en la Revista Casa Mediterrani, a propòsit de la sessió sobre ‘Dieta mediterrània i gastronomia sostenible. Reflexiones des de l’experiència valenciana’, dins del cicle «Gastronomia i el Mediterrani» de Casa Mediterrani.
Entrevista en TV Alcoi a Josep Bernabeu Mestre
Entrevista en TV Alcoi a Josep Bernabeu Mestre.
Entrevista LNM a Josep Bernabeu Mestre en À Punt
Entrevista LNM a Josep Bernabeu Mestre en “Les notícies del matí”, d’À Punt
Entrevista-reportatge en Radio5 Tot Notícies sobre Conferència sobre Dieta mediterrània i gastronomia sostenible
Entrevista-reportatge en Radio5 Tot Notícies, parlant de gastronomia sostenible i a propòsit de la conferència en línia que impartirà Josep Bernabeu Mestre el 19 de maig a les 19 hores a casa Mediterrani sobre Dieta mediterrània i gastronomia sostenible. Reflexions des de l’experiència valenciana.
Josep Bernabeu Mestre: «No podem pensar que la vacuna resol la crisi sanitària, vindran més pandèmies»
Josep Bernabeu Mestre: «No podem pensar que la vacuna resol la crisi sanitària, vindran més pandèmies»
La nova Guia culinària sobre Gastronomia editada per Publicacions de la Universitat d’Alacant ensenya com aprofitar millor el peix
Nova Guia culinària sobre Gastronomia, editada per Publicacions de la Universitat d’Alacant
I Màster Universitari en Història de l’Alimentació
Facultad de farmacia, Universidad Complutense de Madrid
“Jose Carlos Capel inaugura el webinar de Cultura i Gastronomia”
La Reial Acadèmia de Gastronomia organitza per primera vegada un Cicle de Conferències en línia sobre Història de la Gastronomia amb l’objectiu d’impulsar un coneixement rigorós sobre el nostre passat gastronòmic.