càtedra carmencita
NOTÍCIESCom fer un arròs d’estrella Michelin
Un estudiant del Màster en arrossos i alta cuina mediterrània revela els secrets dels millors arrossos alacantins.
Entrevista tercera edició del l Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània i de la cultura dels arrossos.
Entrevista en el programa Hoy por hoy del 22 de juliol, on hem parlat de la tercera edició del l Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània i de la cultura dels arrossos.
Seminaris sobre Educació en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries.
El Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (GASTERRA) ha presentat el cicle de seminaris sobre Educació en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries.
El màster d’Arrossos de la Universitat d’Alacant arranca la tercera edició amb el suport dels municipis i la Generalitat
La tercera edició del màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada ha començat avui en un acte que ha tingut lloc a la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant
La Universitat d’Alacant celebra el Dia Mundial de la Gastronomia Sostenible amb un cicle de conferències
El programa “Conocimiento turístico y gastronomía sostenible” lo organizan el Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia GASTERRA y Turisme de la Generalitat y consta de cuatro seminarios on line los días 18, 29, 30 de junio y 1 de julio.
Carmencita, premi Face 2019 a la millor marca amb l’Espiga Barrada per a productes sense glútens
Carmencita (Jesús Navarro, SA) ha sido galardonada con el Premio Face 2019 por votación popular, como mejor marca certificada con la Espiga Barrada (ELS), el símbolo internacional que identifica los productos sin gluten.
Aparicions en premsa de la secció “Receptes per a temps de confinament” de Càtedra Carmencita
Els mitjans es fan ressò de la secció “Receptes per a temps de confinament” de Càtedra Carmencita.
Carmencita duplica la seua producció per a atendre la demanda actual
Carmencita duplica la seua producció per a atendre la demanda actual. Ya es mediodía Telecinco. EstoNOtieneque PARAR
Gastronomia sostenible
Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com aquesta.