càtedra carmencita
NOTÍCIESL’Estació Biològica Torretes d’Ibi crea un pavelló d’herbes culinàries
L’Estació Biològica i Jardí Botànic de Torretes ja compta amb un pavelló d’herbes culinàries. Un espai dedicat a la gastronomia en el qual s’estan cultivant cent plantes per a consum alimentari.
Experts de la UA, UCLM i UMH i el xef David Ariza analitzen el potencial culinari de les halòfiles
L’última aposta impulsada per l’Estació Biològica – Jardí Botànic de Torretes, unitat de l’Ajuntament d’Ibi i la Universitat d’Alacant, dins del seu Jardí Botànic és el Pabelló de les herbes culinàries.
Dels saladars al plat: halòfiles com a aliment. Experts de les universitats d’Alacant, UCLM i UMH i el xef David Ariza publiquen junts en el pròxim llibre d’Elsevier
L’Estación Biològica – Jardí Botànic de Torretes de la UA crea el Pabelló d’herbes culinàries, amb més de cent plantes comestibles, una part d’elles halòfiles.
Desdejunis en Veles e Vents
Los desayunos temáticos se organizan cada martes en Campus Veles e Vents para promover el encuentro, debate, divulgación y creación de opinión empresarial sobre los más variados aspectos de la realidad socioeconómica.
Com fer un arròs d’estrella Michelin
Un estudiant del Màster en arrossos i alta cuina mediterrània revela els secrets dels millors arrossos alacantins.
Entrevista tercera edició del l Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània i de la cultura dels arrossos.
Entrevista en el programa Hoy por hoy del 22 de juliol, on hem parlat de la tercera edició del l Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània i de la cultura dels arrossos.
Seminaris sobre Educació en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries.
El Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (GASTERRA) ha presentat el cicle de seminaris sobre Educació en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries.
El màster d’Arrossos de la Universitat d’Alacant arranca la tercera edició amb el suport dels municipis i la Generalitat
La tercera edició del màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada ha començat avui en un acte que ha tingut lloc a la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant
La Universitat d’Alacant celebra el Dia Mundial de la Gastronomia Sostenible amb un cicle de conferències
El programa “Conocimiento turístico y gastronomía sostenible” lo organizan el Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia GASTERRA y Turisme de la Generalitat y consta de cuatro seminarios on line los días 18, 29, 30 de junio y 1 de julio.