càtedra carmencita

NOTÍCIES

Declaració “Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)” – Spain Gastronomy Conference 2025

NOTÍCIES"Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)" Del 27 al 29 d’abril de 2025, es va celebrar a Madrid l’Spain Gastronomy Conference, on...
Gastronomia sostenible

Gastronomia sostenible

Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com aquesta.

read more
Quarantena

Quarantena

En el llibre Contemplació de la santa Quarantena, de l’any 1400, el mallorquí Joan Eiximeno parlava indistintament de «lo sant temps de la quaresme o corantena».

read more
Ponència Josep Bernabeu en la Seu Universitària Ciutat de d’Alacant

Ponència Josep Bernabeu en la Seu Universitària Ciutat de d’Alacant

El dilluns 10 de febrer, a les 19:00 h, al saló Rafael Altamira de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant tindrà lloc la conferència “La gastronomia i el turisme gastronòmic.” Aquesta conferència serà impartida pel director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA-UA-Dénia, el catedràtic de la Universitat d’Alacant, Josep Bernabeu-Mestre.
Vos esperem.

read more