càtedra carmencita
NOTÍCIESCarmencita, premi Face 2019 a la millor marca amb l’Espiga Barrada per a productes sense glútens
Carmencita (Jesús Navarro, SA) ha sido galardonada con el Premio Face 2019 por votación popular, como mejor marca certificada con la Espiga Barrada (ELS), el símbolo internacional que identifica los productos sin gluten.
Aparicions en premsa de la secció “Receptes per a temps de confinament” de Càtedra Carmencita
Els mitjans es fan ressò de la secció “Receptes per a temps de confinament” de Càtedra Carmencita.
Carmencita duplica la seua producció per a atendre la demanda actual
Carmencita duplica la seua producció per a atendre la demanda actual. Ya es mediodía Telecinco. EstoNOtieneque PARAR
Gastronomia sostenible
Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com aquesta.
La tertúlia. Ciència i investigació
Amb Josep Bernabeu, catedràtic d’Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant (UA)
Quarantena
En el llibre Contemplació de la santa Quarantena, de l’any 1400, el mallorquí Joan Eiximeno parlava indistintament de «lo sant temps de la quaresme o corantena».
Ponència Josep Bernabeu en la Seu Universitària Ciutat de d’Alacant
El dilluns 10 de febrer, a les 19:00 h, al saló Rafael Altamira de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant tindrà lloc la conferència “La gastronomia i el turisme gastronòmic.” Aquesta conferència serà impartida pel director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA-UA-Dénia, el catedràtic de la Universitat d’Alacant, Josep Bernabeu-Mestre.
Vos esperem.