NOTÍCIES

Nova exposició Itineràncies: {espècies} L'univers del gust.

 

Sala Exposicions Temporals del Museu de la Biodiversitat d’Ibi

Del 24 d’abril al 17 d’octubre de 2021

 

Nota de premsa

Libre virtual: {espècies} L’univers del gust

ESPECIAS
El universo del sabor

ESPÉCIES
L’univers del gust

SPICES
The universe of taste

notícies

INFORMACIÓN, 04-05-2021

INFORMACIÓN, 03-05-2021

Diario Siglo XXI, 5-05-2021

elperiòdic.com, 30-04-2021

INFORMACIÓN, 3-05-2021

Activitats de la Cátedra Carmencita

Cultivar, nodrir, preservar. Junts

Cultivar, nodrir, preservar. Junts

Coincidint amb la celebració del Día Mundial de la Alimentació, sota el lema establit per la FAO per a enguany “Cultivar, nodrir, preservar. Junts”, Turisme Comunitat Valenciana i Gasterra UA-Dénia, organitzen aquesta conferència dins del Programa de Divulgació del Coneixement sobre Turisme Gastronòmic i el Programa de Seminaris online de la Xarxa de CdT per al sector turístic.

read more
Xerrada-Col·loqui: la importància i el valor de les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides per als productes agrícoles i la seua aplicació a l’arròs de Pego.

Xerrada-Col·loqui: la importància i el valor de les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides per als productes agrícoles i la seua aplicació a l’arròs de Pego.

A càrrec, Federico Moncurill Gallo, Director del Comité executiu d’ ORIGEN España, l’Associació Espanyola de Denominacions d’Origen i Secretari General del Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Xixona i Torró d’Alacant al costat de Josep Bernabeu director de *Gastella.

read more