NOTÍCIES
Libre virtual: {espècies} L’univers del gust
ESPECIAS
El universo del sabor
ESPÉCIES
L’univers del gust
SPICES
The universe of taste
notícies
Activitats de la Cátedra Carmencita
La gastronomía sostenible i el repte de canviar el model de producció i consum d’aliments
Al desembre de 2016, a proposta de la Societat Peruana de Gastronomia (APEGA), es va decidir instituir la data del 18 de juny com a dia internacional de la gastronomia sostenible.
Conferència “Etnobotànica i gastronomia en l’obra de Joan Pellicer i Bataller”
Conferència impartida al Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant el passat 25 de juny, parlant de “Etnobotànica i gastronomia en l’obra de Joan Pellicer Bataller (1947-2007)”
Webinar “Paisatge agrari i turisme gastronòmic en la Comunitat Valenciana” – L’Exquisit Mediterrani
Seminario que cierra el ciclo “Conocimiento turístico y gastronomía sostenible”, programado por Turisme CV, a través de la Red CdT – L’Exquisit Mediterrani (1 de julio de 2020)