NOTÍCIES
Llibre virtual: {espècies} L’univers del sabor
ESPÉCIES
L’univers del sabor
ESPECIAS
El universo del sabor
SPICES
The universe of taste
Activitats de la Càtedra Carmencita
Cicle Cuinant Torrevieja. Arquitectura Universitat d’Alacant
El viernes 5 de febrero a las 13 horas (se repetirá a las 19 horas), Maria Diago, bióloga y editora de la Guía Sustentable de Restaurantes, impartirá la Lección inaugural (Cómo afrontar la sostenibilidad ambiental desde la actividad restauradora) del ciclo cocinando Torrevieja, que organizan la Escuela de Arquitectura de la Universidad de Alicante y la Sede Universitaria de Torrevieja.
“Cuida’t amb nosaltres”. Radio La Veu d ‘ Ondara
Entrevista realitzada per Toni Mari a Josep Bernabeu Mestre en Ràdio La Veu d’Ondara. Reflexions sobre la vacuna, la vacunació, la no prevenció…
Contar en temps de pandèmia: la polèmica de les morts atribuïdes a COVID-19 i l’exemple de la grip 1918
Publicat en el Blog de la Societat Espanyola d’Història de la Medicina