NOTÍCIES
Llibre virtual: {espècies} L’univers del sabor
ESPÉCIES
L’univers del sabor
ESPECIAS
El universo del sabor
SPICES
The universe of taste
Activitats de la Càtedra Carmencita
Conferència “Etnobotànica i gastronomia en l’obra de Joan Pellicer i Bataller”
Conferència impartida al Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant el passat 25 de juny, parlant de “Etnobotànica i gastronomia en l’obra de Joan Pellicer Bataller (1947-2007)”
Webinar “Paisatge agrari i turisme gastronòmic en la Comunitat Valenciana” – L’Exquisit Mediterrani
Seminario que cierra el ciclo “Conocimiento turístico y gastronomía sostenible”, programado por Turisme CV, a través de la Red CdT – L’Exquisit Mediterrani (1 de julio de 2020)
Webinar. “Tècniques per a la consecució del Mapa de la Cadena de Valor L’Exquisit Mediterrani”
Tercer seminario del ciclo “Conocimiento turístico y gastronomía sostenible”, programado por Turisme CV, a través de la Red CdT – L’Exquisit Mediterrani (30 de junio de 2020)