NOTÍCIES
Llibre virtual: {espècies} L’univers del sabor
ESPÉCIES
L’univers del sabor
ESPECIAS
El universo del sabor
SPICES
The universe of taste
Activitats de la Càtedra Carmencita
Les intolerables coles de la fem
La reflexió històrica ens està ajudant a fer front a la COVID-19 i ens permet aprendre d’epidèmies anteriors. La fam i la vulnerabilitat alimentària han estat dues de les conseqüències que han acompanyat des de sempre als embats epidèmics.
Cada dia una nova recepta de la mà de la Càtedra Carmencita
“A golpe de micro” con Miguel Coll e Iris Montoya en plazaradio. “La Cátedra Carmencita, de la Universidad de Alicante ha puesto en marcha esta iniciativa durante la cuarentena para proporcionar recetas que vienen desde personas amateurs y desde profesionales, una combinación estupenda.”
II Jornada de Gastronomia i Nutrició
Jornada disponible a partir del viernes 22 de mayo de 2020 a las 9:00h. a través del canal de YouTube de Gasterra.