NOTICIAS
Presentación del libro “Cuineres del territori. La memòria del menjars de les comarques de la Marina”
Autores: Josep Bernabeu y María Tormo
Dia: 17 de marzo en la Sala Miguel Hernández de la Sede Universitaria, Ramón y Cajal 4
Hora: 20:30
Presentación: Ángeles Ruiz, periodista y escritora gastronómica.
La publicación recibió el VI Premi Internacional de Llibre de Cuina, Salut i Sostenibilitat Ciutat de Benicarló.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Llibre “34 plats. 34 comarques. Redescobrint el receptari valencià de les nostres famílies”
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética
Josep Bernabeu, catedràtic d’història de la ciència, que acaba de publicar un llibre en què situa històricament les causes i les conseqüències de la pandèmia de covid-19
Vilaweb, de noviembre 2022
Gastronomía: todos los colores del mediterráneo
Varios