NOTICIAS
Presentación del libro “Cuineres del territori. La memòria del menjars de les comarques de la Marina”
Autores: Josep Bernabeu y María Tormo
Dia: 17 de marzo en la Sala Miguel Hernández de la Sede Universitaria, Ramón y Cajal 4
Hora: 20:30
Presentación: Ángeles Ruiz, periodista y escritora gastronómica.
La publicación recibió el VI Premi Internacional de Llibre de Cuina, Salut i Sostenibilitat Ciutat de Benicarló.
Actividades de la Cátedra Carmencita
I Trobada de Càtedres Institucionals
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024
Projecte Serrella
La iniciativa s’ha d’emmarcar en la continuïtat de les activitats del D*na-Fòrum que tingué lloc al CdT de Dénia el passat mes de novembre de 2019.
Centres Cuiners
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024