NOTICIAS
Presentación del libro “Cuineres del territori. La memòria del menjars de les comarques de la Marina”
Autores: Josep Bernabeu y María Tormo
Dia: 17 de marzo en la Sala Miguel Hernández de la Sede Universitaria, Ramón y Cajal 4
Hora: 20:30
Presentación: Ángeles Ruiz, periodista y escritora gastronómica.
La publicación recibió el VI Premi Internacional de Llibre de Cuina, Salut i Sostenibilitat Ciutat de Benicarló.
Actividades de la Cátedra Carmencita
La cuina tradicional com a garantia de salut i la millor de les medicines
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024
La festa de l’alcachofa omple Almoradí de sabor
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024
La gana vista amb els ulls del cinema
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024