NOTICIAS
Presentación del libro “Cuineres del territori. La memòria del menjars de les comarques de la Marina”
Autores: Josep Bernabeu y María Tormo
Dia: 17 de marzo en la Sala Miguel Hernández de la Sede Universitaria, Ramón y Cajal 4
Hora: 20:30
Presentación: Ángeles Ruiz, periodista y escritora gastronómica.
La publicación recibió el VI Premi Internacional de Llibre de Cuina, Salut i Sostenibilitat Ciutat de Benicarló.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Notícies sobre “Menjars de la Terra” – Almoradí
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024
V Cicle Gastronomia, vi i cinema
Sede UA Ciutat d’Alacant, del 28 de febrer al 20 de març de 2024
Carmencita guardonada en els Premis de l’Acadèmia de la Gastronomia Valenciana
Novelda Digital. 13 de febrer, 2024