Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

Programa de ràdio sobre la pandèmia i les conseqüències indirectes d’aquesta

Programa EL MÓN PER UN FORAT de Ràdio Sant Vicent

11 de novembre de 2020

Activitats de la Cátedra Carmencita

Receta espardenya valenciana

Receta espardenya valenciana

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
Receptes típiques d’Elx

Receptes típiques d’Elx

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
Receptes de ca la iaia: Postres

Receptes de ca la iaia: Postres

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
octubre 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« ag.    

Entrades recents

  • Una aproximación a la gastronomía de la plana de Utiel
  • Un mundo de especias
  • Turrón todo el año
  • Tirusme Vinaròs: Al ritmo del mediterráneo
  • Tapéate: I concurso de tapas de Alicante
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: