Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

FORMACIÓ

Projecte Serrella

Informació del projecte

Altres activitats de la Càtedra Carmencita

XVII Congrés Mundial de Cineantropometría

XVII Congrés Mundial de Cineantropometría

Universitat d’Alacant, del 14 al 16 de juliol de 2022

read more
Publicació del llibre “Alimentació gastronomia i nutrició en el camí de la sustentabilitat”

Publicació del llibre “Alimentació gastronomia i nutrició en el camí de la sustentabilitat”

Bernabeu Mestre, J., Tormo Santamaría, M.

read more
Cambios en las practicas culinarias y gastronómicas durante el confinamiento del a COVID-19 en la provincia de Alicante

Cambios en las practicas culinarias y gastronómicas durante el confinamiento del a COVID-19 en la provincia de Alicante

Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

read more
« Older Entries
Next Entries »
maig 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
« abr.    

Entrades recents

  • Publicació en versió digital del receptari “Castells sap a tradicions”
  • Castells sap a tradicions
  • Guía gastronómica de Alicante
  • I Concurso de Recetas Uva Embolsada del Vinalopó
  • Guía viajera Visitelche
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: