Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

FORMACIÓ

Projecte Serrella

Informació del projecte

Altres activitats de la Càtedra Carmencita

XVII Congrés Mundial de Cineantropometría

XVII Congrés Mundial de Cineantropometría

Universitat d’Alacant, del 14 al 16 de juliol de 2022

read more
Publicació del llibre “Alimentació gastronomia i nutrició en el camí de la sustentabilitat”

Publicació del llibre “Alimentació gastronomia i nutrició en el camí de la sustentabilitat”

Bernabeu Mestre, J., Tormo Santamaría, M.

read more
Cambios en las practicas culinarias y gastronómicas durante el confinamiento del a COVID-19 en la provincia de Alicante

Cambios en las practicas culinarias y gastronómicas durante el confinamiento del a COVID-19 en la provincia de Alicante

Revista Española de Nutrición Humana y Dietética

read more
« Older Entries
Next Entries »
juny 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
« maig    

Entrades recents

  • La rectora de la UA destaca l’“increment exponencial” de càtedres universitàries
  • Marzo Gastronómico
  • Maratón de tapas y dulces de Elche
  • Les receptes de la nostra gastronomía El Campello
  • Las recetas tradicionales Valencia
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: