DIVULGACIÓN

Promoción de una gastronomía sostenible: el programa El setrill de radio UA

Actividades de la Cátedra Carmencita

Conferencia “Dieta mediterrània i gastronomia sostenible. Reflexions des de l’experiència valenciana”

Conferencia “Dieta mediterrània i gastronomia sostenible. Reflexions des de l’experiència valenciana”

Dimecres 19 de maig a les 19 hores, dins del Cicle «Gastronomia i el Mediterrani» de Casa Mediterrani, impartida per Josep Bernabeu-Mestre, director acadèmic de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic i del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA, i membre del Comité Científic de l’Agència de la Salut i la Dieta Mediterrània (ASDM).

Llegir mes
La Tastaolletes d’Imma Juan. El Corpus Culinari

La Tastaolletes d’Imma Juan. El Corpus Culinari

En els minuts de la tastaolletes els contem com s’està elaborant el Corpus Culinari Valencià amb Josep Bernabeu, director de Gasterra, el Centre de Gastronomia de la Mediterrània, i catedràtic d’Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant. 08/03/2021

Llegir mes