INVESTIGACIÓ
Es tracta d’un text docent de caràcter introductori, redactat amb el format d’assaig. Com expliquem a la contracoberta: La gastronomia inclou el tractament culinari i les maneres d’ingerir els aliments, però també les seues característiques i com han sigut obtinguts i processats. Unes consideracions que resulten claus per entendre el desafiament que representa assegurar a tothom el dret a menjar el que s’ha de menjar i gaudir fent-ho. Des de la doble condició de text docent i divulgatiu, amb l’ajuda del mètode històric i allò que s’anomena la història aplicada, l’assaig explica com s’han configurat dins del context del fet alimentari i nutricional, els sabers culinaris i gastronòmics. A més, del paper que poden jugar en la consecució de reptes com el que representen els objectius de desenvolupament sostenible.
Ha estat publicat pel Servei de Publicacions de la UA
Actividades de la Cátedra Carmencita
Josep Bernabeu i María Tormo intervenen a la Radio Sant Vicent
Josep Bernabeu i María Tormo, coordinadors d’El Setrill radio UA, intervenen a la Radio Sant Vicent.
Presentació “SUSTENTABLE” Guia de restaurants de la Comunitat Valenciana
El dimecres, 26 de febrer, a les 19:00 hores es presenta al saló d’actes de la biblioteca pública de Dénia “SUSTENTABLE” Guia de restaurants de la Comunitat Valenciana.