INVESTIGACIÓN

Qüestionari d'hàbits culinaris i gastronòmics

 

 

Desde la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico y el Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA-Dénia (GASTERRA), se ha elaborado un cuestionario para conocer cómo ha cambiado el confinamiento nuestros hábitos culinarios y gastronómicos.

Agradecemos su colaboración contestando al mismo y dándole difusión.

Muchas gracias

Altres activitats de la Càtedra Carmencita

Les claus d’una pandèmia evitable

Les claus d’una pandèmia evitable

L’actual pandèmia de coronavirus1 representa, molt probablement, l’epíleg incert d’un període epidemiològic marcat pel renovat protagonisme que va adquirir la malaltia infecciosa en les darreres dècades del segle XX

read more
Conferència de Josep Bernabeu en CdT Marina Alta de Dénia

Conferència de Josep Bernabeu en CdT Marina Alta de Dénia

Aquest dimecres 12 de febrer es durà a terme a les 19:00 hores al saló d’actes del CdT Marina Alta de Dénia la conferència “La Gastronomia i el Turisme Gastronòmic”, a càrrec del director del Centre de Gastronomia del Mediterrani Gasterra– UA – Dénia, el catedràtic Josep Bernabeu-Mestre.

read more