“Seminario internacional trabajo y digitalización”
La iniciativa s’ha d’emmarcar en la continuïtat de les activitats del D*na-Fòrum que tingué lloc al CdT de Dénia el passat mes de novembre de 2019.
Projecte Serrella
La iniciativa s’ha d’emmarcar en la continuïtat de les activitats del D*na-Fòrum que tingué lloc al CdT de Dénia el passat mes de novembre de 2019.
Màster d’arrossos
Programa de estudios propios que pone al alcance del alumnado una formación única en un campo demandado profesionalmente.
II Cicle de gastronomia, vi i cinema “Dels banquets del rei Sol a les revoltes del pa”
Organizado por la Sede Universitaria Ciudad de Alicante en colaboración con los profesores Joaquín Juan Penalva y Antonio Romero, el Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia y la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico. Joaquín Juan Penalva Juan Vicente Romero De Avila Marin Alexandre Peretó Rovira Mercedes Garcia Sanchez Rafael Poveda Bernabé Rafael Guerra Arce Beatriz RM Luis Mira Seller.
Alimentació i benestar en persones majors durant la COVID-19
Aquestes jornades pretenen donar a conéixer el fenomen social i les vulnerabilitats epidemiològiques del procés d’envelliment.
Educant en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries
La iniciativa s’ha d’emmarcar en la continuïtat de les activitats del D*na-Fòrum que tingué lloc al CdT de Dénia el passat mes de novembre de 2019.
“L’alimentació escolar saludable”, conferència de Gasterra
S’emmarca en el cicle ‘Educació en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries’
Jornades Gerontològiques 2020
Alimentació i benestar en persones majors durant la COVID-19. Divendres 18 de Desembre de 9:30h a 14:00 h. Plataforma online: Google Meet.
Conferència: “Programa d’Alimentació, Nutrició i Gastronomia per a Educació Infantil (PANGEI)”
Conferència sota el Cicle: Educació en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries.
Dimecres 11 de novembre, de 17h a 18h.