Conferència: “Menjar bé a l’escola. La gastronomia i el seu paper en la millora de la nutrició”
Comer bien en la escuela. La gastronomía y su papel en la mejora de la nutrición. – Antonio Mateos Jiménez se doctor en Biología y profesor titular del Departamento de Pedagogía de la Universidad de Castilla-La Mancha (UCLM). Seminario.
Cicle de seminaris on-line Educant en alimentació, nutrició, gastronomia i habilitats culinàries.
El objetivo de este ciclo de seminarios es compartir experiencias en materia de educación en alimentación, nutrición, gastronomía y habilidades culinarios.
Entrevista tercera edició del l Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània i de la cultura dels arrossos.
Entrevista en el programa Hoy por hoy del 22 de juliol, on hem parlat de la tercera edició del l Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània i de la cultura dels arrossos.
Conferencia “Arròs, salut, nutrició i sostenibilitat”
Programa de divulgació per al coneixement sobre turisme gastronòmic. Festival Alacant ciutat de l’arròs.
Cultivar, nodrir, preservar. Junts
Coincidint amb la celebració del Día Mundial de la Alimentació, sota el lema establit per la FAO per a enguany “Cultivar, nodrir, preservar. Junts”, Turisme Comunitat Valenciana i Gasterra UA-Dénia, organitzen aquesta conferència dins del Programa de Divulgació del Coneixement sobre Turisme Gastronòmic i el Programa de Seminaris online de la Xarxa de CdT per al sector turístic.
Webinar “Paisatge agrari i turisme gastronòmic en la Comunitat Valenciana” – L’Exquisit Mediterrani
Seminario que cierra el ciclo “Conocimiento turístico y gastronomía sostenible”, programado por Turisme CV, a través de la Red CdT – L’Exquisit Mediterrani (1 de julio de 2020)
Webinar. “Tècniques per a la consecució del Mapa de la Cadena de Valor L’Exquisit Mediterrani”
Tercer seminario del ciclo “Conocimiento turístico y gastronomía sostenible”, programado por Turisme CV, a través de la Red CdT – L’Exquisit Mediterrani (30 de junio de 2020)
Webinar “La cadena de valor del Turisme Gastronòmic”. L’Exquisit Mediterrani
Segundo seminario del ciclo “Conocimiento turístico y gastronomía sostenible”, programado por Turisme CV, a través de la Red CdT – L’Exquisit Mediterrani (29 de junio de 2020)
Webinar. “Conclusions D*NA Fòrum: cuinat una terra, llaurant un futur”
Primer seminario del ciclo “Conocimiento turístico y gastronomía sostenible”, programado por Turisme CV, a través de la Red CdT – L’Exquisit Mediterrani (18 de junio de2020).