DIVULGACIÓN
Recuperación del patrimonio gastronómico realizado para Google Arts and Culture por la Cátedra Carmencita de estudios del sabor gastronómico y por el Centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia Gasterra. Durante la sesión fotográfica que ilustrará los reportajes sobre cocina marinera mediterránea y sobre la tradición de las cofradías de pescadores.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Gastronomia sostenible
Aquestes setmanes de confinament hem tingut ocasió de compartir la preocupació pels efectes que pot tenir la COVID-19 sobre el sector de la gastronomía, però també hem reflexionat sobre les finestres d’oportunitat que pot oferir una crisi com aquesta.
Bon profit – Gasterra
Entrevista a Josep Bernabeu, director de Gasterra, Centre de Gastronomia del Mediterrani ubicat a Dénia.
L’entrevista a la Radio La Veu d’Ondara sobre la historia de les epidèmies a la Marina Alta i l’actual pandèmia del coronavirus.
L’entrevista a la Radio La Veu d’Ondara on vaig sobre la historia de les epidèmies a la Marina Alta i l’actual pandèmia del coronavirus.