Canvis en les pràctiques culinàries i gastronòmiques durant el confinament de la COVID-19 a la província d’Alacant
Cambios en las prácticas culinarias y gastronómicas durante el confinamiento de la COVID-19 en la provincia de Alicante.
Cicle COVID 19 i les aportacions del coneixement i dels experts
Conferència que va impartir Rafael Bengoa el passat dijous 10 de desembre a l’Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant. Va abordar la recuperació del Sistema Nacional de Salut desprès de la desestabilització provocada per la crisis de la COVID. Va aportar un encertat diagnòstic i traçar tot un full de ruta per aconseguir-ho. També us resultarà d’interès el debat que es va suscitar al final de la seua intervenció.
Jornades Gerontològiques 2020
Alimentació i benestar en persones majors durant la COVID-19. Divendres 18 de Desembre de 9:30h a 14:00 h. Plataforma online: Google Meet.
“Alacant 2018: la lluita contra una altra pandèmia que també va estigmatitzar a les zones pobres”
En plena segunda ola de la gripe española, el alcalde ordenó desalojar y derribar las zonas más precarias, medida que contribuyó a diseminar el virus.
Turisme gastronòmic, cultura alimentària mediterrània i desenvolupament local
El turisme gastronòmic, com una nova manera d’entendre la cultura a través de la gastronomia, està de moda i s’està consolidant com a tendència. En bona part respon a les exigències d’un nou turista que ja no cerca únicament serveis, sinó que desitja poder satisfer les seues expectatives com a consumidor d’experiències i emocions.
El màster d’Arrossos de la Universitat d’Alacant arranca la tercera edició amb el suport dels municipis i la Generalitat
La tercera edició del màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada ha començat avui en un acte que ha tingut lloc a la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant
La prova de cárrega o el valor simtomàtico d’una dimissió
Més enllà de les percepcions de cadascú, és evident que en termes generals la gestió de la pandèmia està sent molt dolenta i en alguns casos esperpèntica.
Quaresma: Dies de cuchareo
Cuaresma: Días de cuchareo. Artículo Revista Oficial Semana Santa Alicante
“Corpus Patrimoni gastronomic de la Comunitat”
Presentació del projecte “Corpus Patrimoni gastronomic de la Comunitat”








