La tertúlia. Ciència i investigació
Amb Josep Bernabeu, catedràtic d’Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant (UA)
Conferència de Josep Bernabeu en CdT Marina Alta de Dénia
Aquest dimecres 12 de febrer es durà a terme a les 19:00 hores al saló d’actes del CdT Marina Alta de Dénia la conferència “La Gastronomia i el Turisme Gastronòmic”, a càrrec del director del Centre de Gastronomia del Mediterrani Gasterra– UA – Dénia, el catedràtic Josep Bernabeu-Mestre.
Ponència Josep Bernabeu en la Seu Universitària Ciutat de d’Alacant
El dilluns 10 de febrer, a les 19:00 h, al saló Rafael Altamira de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant tindrà lloc la conferència “La gastronomia i el turisme gastronòmic.” Aquesta conferència serà impartida pel director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA-UA-Dénia, el catedràtic de la Universitat d’Alacant, Josep Bernabeu-Mestre.
Vos esperem.
La tapa com expressió d’un estil de convivència
Bernabeu-Mestre, J. La tapa com expressió d’un estil de convivència: Una oportunitat per a la comensalitat? Revista Espanyola de Cultura Gastronòmica 2018: 27-35.
La gastronomia davant els reptes epidemiològics-nutricionals del segle (XXI)
Bernabeu-Mestre, J.; Galiana-Sánchez, M.E.; Trescastro-López, E.M. P La gastronomía ante los retos epidemiológico-nutricionales del sigloXXI. Revista Española de Nutrición Humana y Dietética 2017; 21 (3): 9-12.
La cuina rural silvestre, etnobotànica i gastronomia
Bernabeu-Mestre, J. La cocina rural silvestre. Gastronomía y etnobotánica en la obra de Joan Pellicer Bataller (1947-2007). Mètode 2017; 94: 9-15.